Kundeanmeldelse: Salling Super Århus

Kundeanmeldelse: Salling Super Århus den 30. december 2017 ”Tusind tak for en super lækker tapas bakke. Helt fantastisk kvalitet, dejligt udvalg af produkter. (Jeg havde aldrig selv købt så meget forskelligt), håber I holde fast i at lave tapas bakker. Vi holder øje med jer. Håber at se jer igen i Salling”. Jan og Vibeke…

 Turismekonference i Dansk Industri 27.09.17

Naturkød Jammerbugt var d. 27. september 2017 inviteret til at holde oplæg på Dansk Industri (Industriens Hus) til konference om bæredygtig turisme. Invitationen kom fra Torben E. Hoffmann Rosenstock, Danmarks Restauranter og Cafeer. Oplæg i samarbejde med turismeforsker, Berit C. Kaae fra Københavns Universitet om natur og miljømæssig kapacitet.

Reception hos Rævhede

Den 1. september 2017 præsenterede Naturkød Jammerbugt sine produkter til Rævhedes reception for 200 gæster. Her iblandt Jesper Volmer (kok) samt Lise Bech (MF). Vi uddelte smagsprøver og holdt oplæg om økologisk naturplejekøds mange fortræffeligheder.    

Anmeldelse

En rigtig stor oplevelse Mørt, saftig og en helt speciel smag så selvom prisen er derefter er det alle pengene værd. Det giver samtidig masser af interesse fra publikummet. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Sune Normann Hansen, Chefkok Vrå Højskole